Kiemelt kép

Jogi nyilatkozat

  1. Szerzői jogok

A www.stoneinfo.hu weboldalain szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalaink tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata kizárólag a Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestületének előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

  1. Felelősség

A www.stoneinfo.hu weboldalain közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestülete nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljeskörűségéért. Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.
A honlap számos olyan külső linket vagy hivatkozást tartalmazhat, amely más weboldalakra vezet. Ezen honlapok adat- és információvédelmi gyakorlatáért, valamint az ott található tartalomért az Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestülete szintén nem vállal felelősséget.

www.stoneinfo.hu honlap a megtekintéshez nem biztosít titkosított (https://) kapcsolatot, ezért az interneten továbbított adatok tartalmához esetlegesen illetéktelen személyek is hozzáférhetnek, átvitel közben annak tartalma módosulhat, illetve üzenet elveszhet.

  1. Technikai adatok

A honlap használatához kérjük, az alábbiakat vegye figyelembe.

  • Javasolt böngésző programok (melyek mindenkori legfrissebb verzióját célszerű használni a honlap szolgáltatásainak teljes körű igénybe vételéhez):
  • A PDF dokumentumok megjelenítéséhez az ingyenes Foxit Reader vagy az Adobe Readerszoftver szükséges.
  • Mobilbarát weboldal, amely azt jelenti, hogy a megjelenés alkalmazkodik a különböző felbontású eszközökhöz (pl. monitor, tablet, okostelefon).
    Monitoron a javasolt képfelbontás min. 1024x768 pixel.

Fel↑